کشف سیب زمینی روز عجیب شبیه به مغز انسان

سیب زمینی هایی هستند که برای مقاومت در برابر آنچه به سمت آنها پرتاب می شود ساخته شده اند، مانند سیب زمینی روز قدیمی یا نگهداری شده، و سایر سیب زمینی های بسیار ظریف تر که به هیچ وجه در برابر ذخیره سازی مقاومت نمی کنند.

به طور کلی، سیب‌زمینی‌های جدید، چون مرطوب‌تر هستند، زودتر دچار پوسیدگی می‌شوند، بنابراین فقط سیب‌زمینی‌هایی را بخرید که می‌خواهید استفاده کنید.

در هر صورت باید در جای تاریک و خنک نگهداری شوند.

قرار گرفتن در معرض نور باعث افزایش سطح آلکالوئیدها و گاهی اوقات پوست سبز و گوشت تلخ می شود.

در این صورت پوست آن ها را تا زمانی که قسمت های سبز از بین برود جدا کنید یا دور بریزید.

دمای ایده آل برای نگهداری سیب زمینی بین 7 تا 10 درجه سانتیگراد است: با گرمای بیشتر آنها رطوبت را از دست می دهند و تمایل به جوانه زدن دارند.

سیب زمینی

با سردتر تیره می شوند و بخشی از نشاسته خود را به قند تبدیل می کنند و شیرین و برای سرخ کردن نامناسب می شوند.

یعنی هرگز آنها را در یخچال قرار ندهید و در صورت امکان در انباری خنک یا بالکن، داخل کیسه پارچه ای یا جعبه چوبی شکاف دار نگهداری کنید تا تهویه شوند و نفس بکشند.

هر از گاهی بررسی کنید که هیچ فاسدی وجود نداشته باشد، یا نزدیکترین آنها به سرنوشت مشابهی دچار خواهند شد.

با گوشت زرد، ملکه سرخ کردنی است. در بیرون کاملا شبیه به Kennebec به نظر می رسد، اگرچه تیره تر و طولانی تر است.

با گوشت فشرده و شکر کمی، برای درست کردن سیب زمینی سرخ کرده عالی، از بیرون ترد و در داخل نرم استفاده می شود.

ممکن است کاربرد بیشتری داشته باشند اما برای پخت و پز زیاد توصیه نمی شوند.

یکی از اصلی ترین عواملی که باید به آن توجه کرد و قبلا در مورد آن صحبت کردیم، طرز تهیه سیب زمینی است.

میزان هیدرات ها بسته به نوع تهیه افزایش می یابد، بنابراین اگر آن را بخارپز میل کنیم کمتر از سرخ کردن آن می خوریم.