سس سیر کاله باعث تقویت موی سر می شود

سس سیر کاله؛ همراه با وعده های غذایی زیاد یا با سیب زمینی سرخ کرده مصرف می شود.

باید در جاهایی که نور خورشید دریافت نمی کند در شیشه نگهداری شود.

سسی است که تا 1 هفته دوام می آورد، اما اگر بیش از حد نگه داشته شود باعث مسمومیت می شود.

برای این منظور مصرف تازه آن مفید است. اگر می خواهید سس سیر را با دستان خود در آشپزخانه خود درست کنید، این دستور پخت است.

با این دستور خیلی خوشمزه تر میشه که با خیال راحت سس سیر رو که میخوای بدون علامت سوال تو ذهنت مصرف کنی بهت بدیم.

حتما به شما پیشنهاد می کنیم سس سیر را امتحان کنید. حالا راحت باشد

سیر واقعاً خواص شگفت انگیزی دارد و این خواص به تنظیم عملکردهای بدن در سطوح مختلف کمک می کند.

سیر قطعا یکی از شفابخش ترین غذاهایی است که می توانید پیدا کنید. در مقاله زیر با خواص دارویی سیر آشنا شوید.

ابتدا پوست سیرها را بکنید و سیرها را در هاون بریزید و مقداری نمک اضافه کنید و خوب در هاون بزنید.

سس

سیر را که له و له شده است همراه با روغن زیتون در غذاساز ریخته و خوب مخلوط می کنیم. آب لیمو را به غذاساز اضافه کنید.

بعد از اضافه کردن فلفل سیاه دوباره خوب مخلوط کنید. در آخر تخم مرغ را داخل مخلوط بشکنید و هم بزنید تا سفید شود.

به هم زدن ادامه دهید تا مواد کف کند، بعد از اینکه همه مواد اضافه شد، هر چه مخلوط بیشتر هم زده و کف کرد، سس سیر طعم‌دارتر می‌شود.

سس سیر را در شیشه در جای خنک نگهداری کنید.

پیشنهاد سرو دستور تهیه سس سیر تازه:

می توانید از سسی که تهیه کرده اید در کنار غذاهای گوشتی خود به همراه سیب زمینی سرخ کرده یا سبزیجات پخته شده یا به عنوان سس سالاد استفاده کنید.

سس سیر گزینه ای است که با بسیاری از غذاهای گرم تطبیق می کند.

با افزودن چند ماده به راحتی می توانید دستور زیر را تهیه کنید.

همه سس سیر را دوست دارند، به لطف عطر قوی آن که توسط اجزای امولسیون کننده نرم شده است.

در زیر می توانید دستور تهیه سس سیر آسان و سه طعم به همان اندازه خوشمزه را پیدا کنید.

اگرچه این سس پرطرفدار سیر را می‌توانید به صورت آماده در بازار پیدا کنید، اما بهتر است خودتان آن را تهیه کنید.

به این ترتیب می توانید مقدار مواد موجود در دستور غذا را تغییر دهید و حتما با استفاده از مواد تازه سس با کیفیتی تهیه کنید.