با خوردن سه شیره دکتر روازاده در دوران بارداری فرزندتان چشم عسلی می شود

ملاس و سه شیره دکتر روازاده  یک شربت غلیظ و قهوه ای تیره است که از شکر خام و عصاره توت، انگور و خرما به دست می آید.

ملاس در طی فرآیند تصفیه برای استفاده در پخت تولید می شود.

ملاس سرشار از مواد مغذی است، منبع خوبی از برخی مواد معدنی مانند پتاسیم، کلسیم و آهن است و فواید بسیاری برای سلامتی دارد.

در حالی که ملاس به تنهایی چیزی برای خوردن نیست، اما در برخی از دستور العمل ها جایگزین مغذی برای شکر تصفیه شده است.

ملاس تقریباً به طور انحصاری از کربوهیدرات هایی به شکل قند ساخته شده است.

یک قاشق غذاخوری ملاس 15 گرم کربوهیدرات از شکر را تامین می کند.

از آنجایی که تمام کالری ملاس از شکر به دست می آید، تقریباً بدون چربی است.

مشابه چربی، در ملاس نیز پروتئین وجود ندارد.

برخلاف شکر سفید، ملاس سرشار از ویتامین‌ها و مواد معدنی خاص به‌ویژه پتاسیم است.

شیره

ملاس حاوی کلسیم، آهن، منیزیم، کولین و برخی ویتامین های گروه B است.

در حالی که ملاس یک قند افزوده است که باید در حد اعتدال مورد استفاده قرار گیرد، محتوای ریز مغذی آن بر خلاف شکر سنتی، فوایدی برای سلامتی دارد.

پتاسیم به کاهش فشار خون کمک می کند و ملاس منبع عالی پتاسیم است و تنها یک قاشق غذاخوری حاوی 293 میلی گرم پتاسیم است.

اگرچه ما روزانه به 4700 میلی گرم پتاسیم نیاز داریم، ملاس سریعتر از سایر شیرین کننده ها به شما می رسد.

ملاس را به عنوان جایگزینی برای سلامت قلب برای شکر سفید انتخاب کنید.

ملاس این غذای لذیذ که از فرآیند تولید شکر به دست می‌آید، در چندین نوع روشن، تیره و سیاه وجود دارد و برخلاف شکر تصفیه شده حاوی مواد مغذی زیادی است.

به خصوص نوع سیاه آن که منبع ویتامین ها، مواد معدنی و آنتی اکسیدان ها است و با محتوای قند کمتر مشخص می شود.

ملاس نیز بسیار متنوع است، به خصوص در دستور العمل هایی که نیاز به شیرین کننده های سنگین دارند.

چندین جایگزین برای ملاس وجود دارد که در صورت در دسترس نبودن می توان از آنها استفاده کرد.

اما همیشه باید به خاطر داشت که ملاس همچنان منبع قند است و باید در مصرف متعادل آن همراه با یک رژیم غذایی متعادل باشد.