بارش ماهی سالمون قرمز در هندوراس

اگر ماهی قزل آلا وحشی باشد، می توانید آن را خام بخورید.

ماهی آزاد وحشی کمترین شانس ناقل انگل یا بیماری را دارد.

اگر در یک سوشی بار معتبر در استاوروپل هستید، می توانید مطمئن باشید که ماهی سالمون قرمز از کیفیت بالایی برخوردار است ، زیرا استانداردهای بسیار سختگیرانه ای وجود دارد.

بنابراین، برای مبارزه با این مشکل و دادن رنگی که مردم می دانند باید ماهی سالمون باشد، رنگدانه کاروتنوئیدی که در کریل و میگو وجود دارد، اغلب به غذای آنها اضافه می شود.

همچنین با پودر ماهی که ضایعات ماهی خشک شده و آسیاب شده است، غنی شده است.

بنابراین ماهی قزل آلا رنگ نارنجی به خود می گیرد، اما هرگز به روشنی یا سرزنده بودن رنگ ماهی آزاد وحشی نخواهد بود.

این به سادگی ممکن نیست مگر اینکه ماهی قزل آلا از میگو و کریل زیادی تغذیه شود، همانطور که در طبیعت وجود دارد.

بنابراین، گوشت ماهی قزل آلا “رنگ شده” در واقع رنگ نمی شود. هیچ کس قرار نیست گوشت را رنگ کند.

رنگدانه به غذای آنها اضافه شده است، درست مانند جوجه های ژاپنی که از مخلوطی که حاوی فلفل دلمه ای نیز است تغذیه می شود.

کدام

ماهی

ماهی آزاد بهتر است؟

ممکن است تعجب کنید که کدام ماهی قزل آلا در این مورد بهترین است. خوب، بهترین ماهی قزل آلا همیشه ماهی آزاد وحشی خواهد بود.

او بهتر غذا می خورد، زیاد ورزش می کند و احتمال اینکه حامل انگل باشد بسیار کمتر است.

از نظر تنوع، بهترین ماهی قزل آلا سالمون شینوک (یا شاه سالمون) است.

این ماهی در اقیانوس آرام شمالی زندگی می کند و در امتداد سواحل آمریکای شمالی، سیبری و شمال ژاپن یافت می شود.

اقیانوس منجمد شمالی، دریاهای، جزایر فرمانده، آمور، آنادیر، چوکوتکا، شبه جزیره کامچاتکا.

این ماهی بالاترین قیمت و بهترین گوشت را دارد پس اگر توان مالی آن را دارید حتما بخرید.

وقتی ماهی قزل آلا تمام شد، باید همچنان نارنجی مایل به صورتی باشد و کاملا سفید نباشد.

در حالت ایده آل باید وسط آن صورتی باشد، مانند ماهی تن و گوشت گاو.

ماهی سالمون نیاز به قهوه ای روشن دو طرف دارد، نیازی به پخت طولانی مدت ندارد.

اگر گوشت خشک و پوسته پوسته شد، بیش از حد پخته شده است.